r
Nosalty Logó

Gazdag pizzás csiga

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Rencsy
Gazdag pizzás csiga
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 979 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 3915 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 235 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    39.5 g

Zsír

  • Összesen
    44.3 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2447.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    241 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    265 mg
  • Nátrium
    1844 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    123.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    103 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    58 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    110 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    186 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    452 micro
  • Lut-zea
    343 micro
Összesen 979 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    158.2 g

Zsír

  • Összesen
    177.2 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    141 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9788.7 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    188 mg
  • Kálcium
    966 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    175 mg
  • Foszfor
    1062 mg
  • Nátrium
    7376 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    410.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    495.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    411 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    234 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    442 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    349 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    744 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1809 micro
  • Lut-zea
    1371 micro
Összesen 3915 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    587.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    443 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    25 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    109 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 235 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Az élesztőt felfuttatjuk a kevés tejben, addig a többi hozzávalót egy nagy edénybeöntjük. Ha feljött az élesztő, ráöntjük, és dagasztógéppel vagy kézzel dagasztjuk!
  2. Kicsit kelni hagyjuk.
  3. Ha megkelt, 2 részre osztjuk, és egyenként vékony téglalap alakúra nyújtjuk.
  4. Megkenjük a házi ketchuppal, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk oreganóval!
  5. A reszelt füstölt sajtot eloszlatjuk rajta, majd megszórjuk kolbászkarikákkal, párizsival, az újhagymával és a juhtúróval! A fantáziára van bízva, ki mivel szeretné csinálni!
  6. Szorosan feltekerjük, és 2 cm vastagon felszeleteljük.
  7. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, megszórjuk a trappista sajttal, és előmelegített sütőben 200 fokon kb. 20 percig sütjük! A tölteléket bárki variálhatja kedve szerint!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 22930
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 18.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Gazdag pizzás csiga
Rencsy 2 recept

Már többször elkészítettem, mindig nagy sikert aratott a családban!

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Elkészítettem, nagyon finom lett! Ha valaki megpróbálkozna ezzel a recepttel, nem bánja meg ha meglocsolja sütés el?tt és sütés közben olvasztott vajas-tejjel. Így talán ízesebb és puhább lesz a tésztája, de ennek ellenére roppanós marad. Köszönöm a receptet!!:)

Rencsy

Kedves Moni8607! Bocsánat,h ilyen kés?n írok, köszönöm a dicséretet! További jó f?z?cskézést, sütögetést kívánok! :)

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek