Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fűszeres kacsamájpástétom

Fűszeres kacsamájpástétom
Fűszeres kacsamájpástétom
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A családi receptet kicsit felturbóztam, már ha a néhány plusz fűszer hozzáadását annak lehet nevezni. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A májat először megmossuk és megtisztítjuk, majd csíkokra aprítjuk.
  2. A két fej hagymát felkockázzuk, majd a szintén kockázott paradicsommal megpirítjuk a vajon.
  3. A pirítás után hozzáadjuk a májat, és addig sütjük, míg szürke színe lesz.
  4. Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Hozzáadjuk a fűszereket, ízlés szerint. Ezalatt a tojást megfőzzük.
  5. Hagyjuk, hogy a levét elfője, mártás szerű legyen.
  6. A pástétomállagot én konyhai aprítógéppel érem el. Hozzáadjuk a megpucolt tojást, majd aprítjuk, keverjük. A mustárt elkeverjük a pástétomban. Ha még szükséges, akkor sózhatjuk, és borsozhatjuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 9 573
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

sPM

Mióta szakács: 2017.07.11.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: sós krémek
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

kacsamájkrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

264
kacsamáj 0.5 kg
lila hagyma 2 közepes db
paradicsom 1 kis db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
koriander 0 ízlés szerint
főtt tojás 2 db
mustár 1 ek
vaj 1 ek