Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt pisztráng vodkás mártással

Füstölt pisztráng vodkás mártással
Füstölt pisztráng vodkás mártással
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Kávéház a Vörös Lóhoz étlapjának állandó kínálatában szerepelt, lévén, hogy abban az elkényeztetett állapotban vagyok, hogy a közeli pisztrángtenyésztő maga füstöl is. Nem is akármilyen minőségben! (Mindenféle bolti cuccot messze überel!)
A kertészetbe jár hozzám egy fiú Pécsről, bontott cuccokat hoz nekem, utazásait mindig úgy időzíti, hogy be tudjon ugrani pisztrángért.
A mártás nem bonyolult, de a vodka egészen különlegessé teszi. Biztosan a kozákok találták ki!

hozzávalók / 2 adag

A halhoz

A mártáshoz

ajánlat

Jéghideg vodkával jégbehűtött pohárban.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pisztrángot kifilézzük, a feleket tálra fektetjük.
  2. A mártáshoz valókat összekeverjük és a halszeletekkel tálaljuk.
  3. Citromkarikával dekoráljuk


 


statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 668
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Harmathy Ildikó

Mióta szakács: 2008.09.03.
313 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: halételek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: orosz
kalória: magas
diéta: tojásmentes
fogás: főétel

egyéb elnevezések

vodkamártásos fürtölt pisztráng

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

869
füstölt hal 50 dkg
citrom 0.5 db
tejföl 4 dl
tej 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kapor 1 csokor
vodka 1 dl