Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 Rozsból, árpából, búzából vagy burgonyából készült színtelen, viszonylag semleges ízű párlat. Alkoholtartalma 40 és 75% között van. Eredete bizonytalan, Lengyelországból vagy Oroszországból származik. Míg a lengyel vodkát általában ízesítik valamilyen gyümölccsel, fűszerrel vagy paprikával, addig az orosz változat teljesen tiszta, semleges ízű. A tiszta párlat sokféle koktél alapanyaga, felhasználható zselék, likőrök, öntetek készítéséhez is, de aperitifnek sem utolsó.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Sötét, hűvös helyen.

Vodka alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!