r
Nosalty Logó

Fusilli chiliszószos szardíniával és mozzarellával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Hobbychef
Fusilli chiliszószos szardíniával és mozzarellával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 891 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1780 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 169 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    45.5 g

Zsír

  • Összesen
    31 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    128 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2573.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    122 mg
  • Kálcium
    640 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    766 mg
  • Nátrium
    901 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    255.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    175 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    129 micro
  • K vitamin:
    181 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    369 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    31 micro
  • β-karotin
    789 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    1320 micro
Összesen 891 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    91 g

Zsír

  • Összesen
    62 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    257 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5147.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    243 mg
  • Kálcium
    1281 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    253 mg
  • Foszfor
    1532 mg
  • Nátrium
    1802 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    216.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    511.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    350 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    84 mg
  • D vitamin:
    257 micro
  • K vitamin:
    362 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    738 micro
  • Kolin:
    177 mg
  • Retinol - A vitamin:
    214 micro
  • α-karotin
    61 micro
  • β-karotin
    1577 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    2640 micro
Összesen 1780 kcal
  • 10% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    5.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    489.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    122 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    171 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    150 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    122 micro
  • Lut-zea
    251 micro
Összesen 169 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát feltesszük főni sós vízben.
  2. Közben az újhagymát felkarikázzuk, a fokhagymát felaprítjuk, a paprikákat szeleteljük, a paradicsomot nyolcadoljuk, majd félbevágjuk, a mozzarellát felkockázzuk, a citromot felszeleteljük.
  3. Kevés olívaolajon megdinszteljük a hagymákat (az újhagyma zöldjét félretesszük), hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot, majd az olívabogyókat és a chiliszószt. Fűszerezzük. Végül beleborítjuk a szardíniát is.
  4. Rászedjük az al dentére megfőzött tésztát, összekeverjük.
  5. Tálalunk: a tányérra szedünk a tésztából, rárakjuk a mozzarellát, s megszórjuk az újhagyma zöldjével, megszórjuk oregánóval, teszünk rá chilipapriktát és egy szelet citromot.
  • Receptkönyvben: 1
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 481
  • Feltöltés dátuma: 2014. november 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Jamie Olivernek - akit én kedvelek - van egy műsora, melyben 15 perces kajákat készít. Nos, én is főztem egy gyors ételt, igaz, konzerv felhasználásával. (De azért finom!)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 konyhai eszköz, melyet évente kell cserélned

A konyhai eszközöket nemcsak akkor kell cserélni, ha már ténylegesen elhasználódtak. Mivel rengeteg baktérium kerülhet rájuk, már az alapos tisztítás sem mindig segít rajtuk, ezért érdemes őket évente cserélni, mert az egészséged bánhatja. Mutatjuk, melyek ezek az eszközök!