Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Kisméretű, maximum 25cm hosszú tengeri hal, a heringfélék családjába tartozik. Teste hosszúkás, háta zöldeskék színű, alteste ezüstös. Hazánkban gyakran minden aprótestű, konzervként árult tengeri halat szardíniának neveznek. A szardínia sok vasat, cinket és fehérjét tartalmaz, zsírtartalma kb. 10%. A friss szardíniát általában olajban sütve fogyasztják, a konzerv változatból pedig halkrémek vagy saláták készíthetők

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

szardínia alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!