Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fettucine füstölt lazaccal

Fettucine füstölt lazaccal
Fettucine füstölt lazaccal
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon gyorsan elkészíthető finomság.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fettucinet megfőzzük a csomagoláson jelzettek szerint.
  2. Az olajat felmelegítjük egy serpenyőben, és kissé megpirítjuk rajta a fokhagymát, kb. 1 perc.
  3. Hozzáadjuk a tejszínt, snidlinget és az őrölt mustármagot. Felforraljuk, amíg be nem sűrűsödik kissé, kb. 3 perc.
  4. Ha kész, hozzáadjuk a lazacot és a citrom levét. Összemelegítjük az egészet, sózzuk, borsozzuk, ha szükséges. A füstölt lazac elég sós, lehet, hogy egyáltalán nem kell sózni az ételt, ezért csak a legvégén sózzuk. A szószt félrerakjuk, melegen tartjuk.
  5. Ha kész a tészta, szépen elosztjuk a tányérokon, és rárakjuk a szószt. Szárított paradicsommal és parmezánnal tálaljuk.
  • elkészítettem: 12 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 364
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsus

Mióta szakács: 2013.12.23.
69 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

lazacos tészta, tejszínes lazacos tészta, fokhagymás-tejszínes tészta lazaccal, füstölt lazacos tészta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

751
olívaolaj 1 ek
fokhagyma 2 gerezd
főzőtejszín 375 ml
snidling 3 ek
mustármag 1 kk
füstölt hal 200 g
citromlé 2 teáskanál
tészta 500 g
szárított paradicsom 6 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
parmezán sajt 50 g