Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérboros-tejfölös-zöldséges sertéstokány fusillival

Fehérboros-tejfölös-zöldséges sertéstokány fusillival
Fehérboros-tejfölös-zöldséges sertéstokány fusillival
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tokányreceptet még nem töltöttem fel, íme:

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát és a húst csíkokra vágjuk. A hagymákat aprítjuk, a paprikákat szeleteljük, a paradicsomot nyolcadoljuk.
  2. Egy serpenyőben a zsíron megsütjük a szalonnát, majd a hagymákat, végül rádobjuk a húst, és fehéredésig sütjük. Fűszerezzük. Öntünk rá kevés vizet. Ebben főzzük egy darabig, majd hozzáadjuk a paprikákat és a paradicsomot, ráöntjük a bort.
  3. A tésztát forrásban lévő sós vízben 11 percig főzzük.
  4. A tokányhoz keverjük a tejfölt.
  5. Tálaláskor szedünk a tányérba tésztát, s rákanalazzuk a tokányt.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 181
elküldve: 1
receptkönyvben: 21
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

húsos tészta, zöldséges sertésragu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1197
sertéshús 25 dkg
füstölt szalonna 5 dkg
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 1 gerezd
hegyes erős paprika 1 db
chili 1 db
paradicsom 1 nagy db
sertészsír 3 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
fehérbor 1 dl
tejföl 4 ek
fusilli tészta 25 dkg