Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemell "hentes" módra

Csirkemell "hentes" módra
Csirkemell "hentes" módra
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hentes módra, de füstölt szalonna helyett inkább ízesítő kockát tettem bele, hogy füstölt íze legyen. Sajnos csirkemellsonka nem volt itthon, ezért sertés sonka került bele.
 

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Barnarizzsel tálalom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet apró kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. A sonkát még kisebb kockákra vágjuk.
  3. A csemege uborkát felkarikázzuk.
  4. Egy teflon serpenyőben nagy lángon megpirítjuk a hozzávalókat.
  5. Belemorzsolunk egy fél füstölt hús ízesítő kockát.
  6. Kb. 10-15 percig pirítjuk, végig nagy lángon, folyamatosan kevergetve.
 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 20 616
elküldve: 2
receptkönyvben: 139
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Blondevilke

Mióta szakács: 2010.08.19.
95 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

füstös csirke, serpenyős füstös csirke, csirkemell csemegeuborkával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

404
csirkemell filé 500 g
füstölt-főtt tarja 3 dkg
csemegeuborka 100 g
olívaolaj 2 ek
füstölthús kocka 0.5 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint