Nagyon egyszerű ezt az ételt is elkészíteni, kisfiam (2012 májusában tölti be a 3 évet) segédkezett az elkészítésében, ezért is lettek fasírtgolyók végül, hiszen azt sokkal élvezetesebb volt elkészíteni a kis kezeknek. Az alapötlet Elmíra blogjáról származik, de alakítottam rajta, íme.
Az adag, legalábbis nálunk 4-6 főre elegendő, éhségtől függően.
Hozzászólások (8)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Korianderrel fogom kipróbálni, így esélyes, hogy hasonló ízvilága lesz a svéd húsgolyós receptekkel :) lenmag/tökmagliszt és szezámliszt nem keseredik meg olajban sütésnél?
Szia, elnézést, hogy csak most látom a hozzászólásodat, nem is értem miért nem vettem észre eddig, de ami késik nem múlik :)
Annó milyen lett korianderrel?
Nekem nem keseredett meg a lenmagliszt, nálad milyen lett?
Én a leírt zöldfűszerek helyett majorannát és zsályát tettem bele (mind a kettő szerintem jól megy a sertés húshoz) és iszonyú jó lett :) Köszi!!
Fuu biztos így is nagyon finom lehet, meg fogom próbálni! :) Köszönöm és örülök, hogy ízlett :))
:D :D :D
.
sima liszttel nem lehet csinálni?
Szia! A maglisztek másképp viselkednek mint a sima lisztek, más a felvevőképességük. Ha nem szeretnéd a maglisztekkel, akkor inkább zabpelyhet javasolnék, finomra darálva vagy beáztatva rövid időre forró vízbe, és ezt használd a lisztek helyett :) Remélem tudtam segíteni...elnézést a késői válaszért