Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fasírt Brigitől

Fasírt Brigitől
Fasírt Brigitől
100 perc / előkészület: 20 perc sütés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kenyér helyett természetesen használhatunk zsemlét is, én általában a kenyeret részesítem előnyben, tömörebb lesz tőle a fasírt, nem esik szét a szeleteléskor. Érdemes a fasírtot előző este összeállítani, így még inkább összeérnek az ízek.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált húst a zúzott fokhagymával, 1 egész tojással, a pirospaprikával, köménnyel, petrezselyem zölddel, mustárral, ketchuppal és a többi fűszerrel összedolgozzuk. A kenyeret langyos vízben áztatjuk, majd kicsavarjuk, és a masszához adjuk.
  2. Hat tojást keményre főzünk. Sütőpapírral bélelt tepsibe, (amit kicsit megolajozunk) a massza egyik felét rúd formába tesszük, majd erre sorakoztatjuk a tojásokat, és betakarjuk a massza másik felével, amit megszórunk zsemlemorzsával, majd meglocsoljuk olajjal.
  3. Közepes hőfokon kb. 1-1.5 órán át készre sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 418
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Brigi

Mióta szakács: 2012.10.21.
65 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

vagdalt, stefánia fasírt, stefánia vagdalt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

593
darált sertéshús 80 dkg
tojás 7 db
kenyér 5 szelet
fűszerpaprika 2 teáskanál
fokhagyma 7 gerezd
ételízesítő 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 3 ek
napraforgó olaj 1 dl
őrölt fűszerkömény 1 késhegynyi
ketchup 2 ek
mustár 1 késhegynyi
petrezselyem 1 teáskanál