r
Nosalty Logó

Gorgonzolás vagdalthús

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Gorgonzolás vagdalthús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 18% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 478 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 955 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 208 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.8 g

Zsír

  • Összesen
    34.2 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    197 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1555 g
  • Cink
    102 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    245 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    475 mg
  • Nátrium
    650 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    130.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    61 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    161 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    189 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    462 micro
Összesen 478 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    73.6 g

Zsír

  • Összesen
    68.3 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    394 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3109.9 g
  • Cink
    205 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    490 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    950 mg
  • Nátrium
    1301 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    261.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    122 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    85 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    321 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    378 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    924 micro
Összesen 955 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16 g

Zsír

  • Összesen
    14.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    674.6 g
  • Cink
    44 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    206 mg
  • Nátrium
    282 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    82 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    200 micro
Összesen 208 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy tűzálló tálat 1 ek olajjal kikenjük. A hagymát apró kockákra vágjuk, a fokhagymát fokhagymaprésen átnyomjuk. A gorgonzolát durvára, a bazsalikomot vékony csíkokra vágjuk.
  2. A darált húshoz adjuk a kétféle hagymát, a tojást, jól átgyúrjuk, majd hozzádolgozzuk a gorgonzolát, sóval és cayenne-i borssal ízesítjük.
  3. A húsmasszából egy rudat formázunk, beletesszük az előkészített formába, meglocsoljuk a maradék olajjal. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 30 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 4
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 904
  • Feltöltés dátuma: 2013. december 23.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A darált húsos masszához adhatunk ½ piros kaliforniai paprikát apró kockákra vágva, vagy olajban eltett aszalt paradicsomot is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek