Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gorgonzolás vagdalthús

Gorgonzolás vagdalthús
Gorgonzolás vagdalthús
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A darált húsos masszához adhatunk ½ piros kaliforniai paprikát apró kockákra vágva, vagy olajban eltett aszalt paradicsomot is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tűzálló tálat 1 ek olajjal kikenjük. A hagymát apró kockákra vágjuk, a fokhagymát fokhagymaprésen átnyomjuk. A gorgonzolát durvára, a bazsalikomot vékony csíkokra vágjuk.
  2. A darált húshoz adjuk a kétféle hagymát, a tojást, jól átgyúrjuk, majd hozzádolgozzuk a gorgonzolát, sóval és cayenne-i borssal ízesítjük.
  3. A húsmasszából egy rudat formázunk, beletesszük az előkészített formába, meglocsoljuk a maradék olajjal. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 30 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 798
elküldve: 0
receptkönyvben: 6
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos vagdalt, gorgonzolás vagdalt, fűszeres-sajtos vagdalt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

478
darált sertéshús 250 g
tojás 1 db
vöröshagyma 1 kis db
fokhagyma 1 gerezd
bazsalikom 1 marék
gorgonzola 75 g
0 ízlés szerint
cayenne bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek