Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fahéjas szilvakrémleves

Fahéjas szilvakrémleves
Fahéjas szilvakrémleves
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Meleg napokon szívesen részesítem előnyben a krémleveseket.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Szilvát megmossuk, kimagozzuk, felkockázzuk, és feltesszük főni a vízben.
  2. Hozzáadjuk az édesítőszert, őrölt fahéjt és a szegfűszeget.
  3. Tejben kikeverjük a pudingport, és amikor megfőtt a szilva, behabarjuk vele a levest.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 9 416
elküldve: 0
receptkönyvben: 57
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1089 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

nyári leves szilvából, pudingos szilvaleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

264
szilva 1 kg
víz 1.5 l
vaníliás pudingpor 2 tasak
tej 5 dl
szegfűszeg 6 db
fahéj 2 kávéskanál
folyékony édesítőszer 20 csepp