r
Nosalty Logó

Extra kókuszos kinder szelet

Nosalty
Extra kókuszos kinder szelet
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

967
Kalória
18.4g
Fehérje
101.9g
Szénhidrátok
56.7g
Zsír
84.2g
Víz
264.4g
Koleszterin
8.6g
Rost
62.2g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

Összesen 967 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

Összesen 3862 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A krémhez

A mázhoz

Összesen 303 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.4 g

Zsír

  • Összesen
    56.7 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    264 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1131.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    267 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    109 mg
  • Foszfor
    464 mg
  • Nátrium
    248 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    101.9 g
  • Cukor
    62 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

Víz

  • Összesen
    84.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    303 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    162 mg
  • Retinol - A vitamin:
    298 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    261 micro
Összesen 967 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    73.6 g

Zsír

  • Összesen
    226.7 g
  • Telített zsírsav
    139 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    58 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    1058 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4526.8 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    1068 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    438 mg
  • Foszfor
    1857 mg
  • Nátrium
    990 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    407.7 g
  • Cukor
    249 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

Víz

  • Összesen
    336.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1212 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    205 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    156 micro
  • Kolin:
    648 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1193 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    225 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1043 micro
Összesen 3862 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    17.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    83 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    357 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.2 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    26.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    96 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 303 kcal

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojássárgáját és a cukrot habverővel simára dolgozzuk. Beleöntjük a vajat, a vizet, a lisztet, a kakaót és sütőport, majd egy masszává verjük a robotgép segítségével.
  2. Egy másik tálban a tojásfehérjét és egy csipet sót habbá verünk, és hozzáadjuk a masszához.
  3. Óvatos mozdulatokkal, egy fakanál segítségével összedolgozzuk, majd egy sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük.
  4. 180 fokon kb. 15 perc alatt megsütjük, és megvárjuk, míg kihűl.
  5. A kihűlt tésztát kettévágjuk, betöltjük a krémmel, a tetejét óvatosan rányomkodjuk. Majd jöhet a csokimáz!

A krémhez

  1. A tejet, 4 evőkanál cukrot és a 2 csomag bourbon vaníliás cukrot sűrű keverés mellett felforraljuk.
  2. Kis lángra váltunk, és elkeverjük a zselatinlapokat is. Hűtjük. Jöhet a krém másik fele.
  3. A habtejszínt a kókuszreszelékkel kemény habbá verjük, és hozzáadjuk a langyosra hűlt krémet, elkeverjük, majd a hűtőbe rakjuk.

A mázhoz

  1. Egy lábasban vizet melegítünk, és egy tálat rakunk a lábasra. (Figyeljünk rá, hogy a víz ne érjen hozzá a tál aljához.)
  2. A felkockázott csokoládét megolvasztjuk, majd egy kevés olajjal "hígítjuk".
  3. Finom mozdulatokkal, a süti közepéről indulva leöntjük a mázzal, és egy kés vagy lapát segítségével befedjük a tetejét.
  4. Megszórjuk a maradék kókuszreszelékkel, hűtőbe tesszük, míg a máz megdermed.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Főzés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C

Ugye, hogy jobban néz ki a bolti verziónál? Hát még az íze! Szuper süti, egyenesen a hűtőnkből! :)

További receptek

Blondies

A blondies a brownies fehér csokis változata, aminek fő ízprofilját a karamellás, vaníliás jegyek adják. Pirított mandulával gazdagítva egy tökéletes választás, ha valami édesre, de ...

Simon Gábor

Mennyei brownie-sajttorta

Ezek a mennyei, ragacsos sajttortabrownie-k azért születtek, hogy azoknak is jusson a Valentin-napi kényeztetésből, akik egyedülállóak. Ez a legfinomabb csokoládés brownie, amit valaha is ...

Gerzsenyi Flóra

Címlapról ajánljuk

6 alapanyag, amit nem szabadna mogyoróvajjal párosítani

Manapság már itthon is egyre népszerűbb alapanyag a mogyoróvaj, amit általában zabkásába teszünk vagy dzsemmel szendvicset készítünk belőle. De nem minden párosítás ennyire szerencsés: mutatjuk, mivel nem érdemes kombinálni, hogy ne térjünk le a harmonikus ízek útjáról.

5 halsütöde, csárda vagy étterem, ahol kiemelkedőek a halételek

Bár nagyböjt negyven napját ma már sokan, sokféle lemondással töltik, a tradicionális böjt a gyakorlatban azonban a húsos ételek elhagyását jelenti. Aki kiskaput keres ebben az időszakban, az bátran nyúlhat a halas fogások után, úgyhogy most mutatunk néhány helyet, moderntől a tradicionálisig, fővárosit, tiszait, dunait, hogy mindenki kedvére válogathasson.

Top Receptek

Vadász-nokedli

A kedvenc német netes receptes oldalamon találtam ezt a receptet, amit egy osztrák hölgy tett fel.  Olyan igazi, téli, laktató tésztaétel.  Hogy miért vadász a címe? Mert így ...

Mennyei tojáskrém

Gyorsan és könnyen elkészíthető húsvéti fogás ez a tojáskrém, ami pont olyan krémes és légiesen könnyed, mint ahogy gyerekkorunkból emlékszünk rá! A majonézes torma és a tejföl ...

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...