r
Nosalty Logó

Étcsokoládés kinder bueno

Iluska
Étcsokoládés kinder bueno
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A sütőforma előkészítéséhez

A tésztához

A vaníliás krémhez

A csokoládés krémhez

A tetejére

1413
Kalória
24.3g
Fehérje
135.6g
Szénhidrát
84.4g
Zsír
90.7g
Víz
278.2g
Koleszterin
4.1g
Élelmi rost
72.6g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A sütőforma előkészítéséhez

A tésztához

A vaníliás krémhez

A csokoládés krémhez

A tetejére

Összesen 1413 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A sütőforma előkészítéséhez

A tésztához

A vaníliás krémhez

A csokoládés krémhez

A tetejére

Összesen 8468 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A sütőforma előkészítéséhez

A tésztához

A vaníliás krémhez

A csokoládés krémhez

A tetejére

Összesen 260 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.3 g

Zsír

  • Összesen
    84.4 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    278 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1273.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    425 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    53 mg
  • Foszfor
    318 mg
  • Nátrium
    441 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    135.6 g
  • Cukor
    73 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    90.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    642 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    188 mg
  • Retinol - A vitamin:
    611 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    360 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    228 micro
Összesen 1413 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    145.9 g

Zsír

  • Összesen
    506.2 g
  • Telített zsírsav
    182 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    175 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    110 g
  • Koleszterin
    1669 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7641.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    179 mg
  • Kálcium
    2552 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    319 mg
  • Foszfor
    1911 mg
  • Nátrium
    2649 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    813.8 g
  • Cukor
    436 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

Víz

  • Összesen
    544 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3849 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    42 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    331 micro
  • K vitamin:
    298 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    320 micro
  • Kolin:
    1131 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3665 micro
  • α-karotin
    49 micro
  • β-karotin
    2158 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1366 micro
Összesen 8468 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    15.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    236.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    25.2 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    16.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    119 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    114 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    67 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 260 kcal

Elkészítés

A sütőforma előkészítéséhez

  1. A 6 db tojásfehérjét a cukorral felverjük. Hozzáadjuk az olajat, a sütőporos lisztet, a zsemlemorzsát.
  2. Vajazott, lisztezett tepsibe öntjük, megszórjuk a darabokra vágott dióval, és megsütjük.
  3. Még melegen mogyorókrémet csöpögtetünk rá.
  4. Három tojássárgáját elkeverjük a vaníliás pudingporral, 3 ek liszttel, a fele tejből (4 dl) kicsit elvéve simára keverjük. A többi tejet a fele (10 dkg) cukorral felforraljuk, a tojássárgás masszát hozzáöntjük, és folyamatos keverés mellett besűrítjük. Hozzáadjuk a fele 15 dkg margarint, és kézi turmixszal egyneművé verjük.
  5. Ugyanilyen mennyiségekkel elkészítjük az étcsokis pudingos krémet. Mindkét krémet kihűtjük.
  6. Összeállítjuk a süteményt. A sült tészta tetejére kenjük a sárga krémet. Minden egyes kekszet tejben megforgatunk, és a sárga krém tetejére pakoljuk, hogy az egészet befedje.
  7. Majd a barna krémet simítjuk a kekszre.
  8. A tejszínt kevés cukorral felverjük, habzsákba vagy kis neylonba tesszük, sarkán lyukat vágunk, majd a habbal hullámosan körbedíszítjük. Olvasztott csokoládéval is díszítjük.
  9. Pár órára hűtőbe tesszük, és jó étvággyal ehetjük!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

A kinder bueno nálunk az első helyen áll. Az étcsokoládés puding még finomabbá teszi. A tetejére való tejszínt én mindig pár kanál habfixálóval is rögzítem.

Nosalty stories

További receptek

Legszaftosabb brownie

Íme egy brownie-recept, amit pont olyan, mint amilyennek lennie kell: masszív, kiadós, ragacsos, és nagyon csokis. Bárki használhatja alapnak! Az is, aki először készíti, és az is, aki ...

Gerzsenyi Flóra

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...