Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres csokoládétorta Gréti Be Happy konyhájából

Epres csokoládétorta Gréti Be Happy konyhájából
Epres csokoládétorta Gréti Be Happy konyhájából
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lélekmelengető csokoládés torta esős napokra. :)

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Teával, tejjel vagy házi forró csokoládéval tökéletes.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálban összekeverjük a lisztet, cukrot, sütőport, sót és a kakaóport.
  2. Hozzáadjuk az olajat, vizet és a vanília kivonatot, majd robotgép segítségével alaposan összedolgozzuk a masszát.
  3. A tésztát egy sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük, egyenletesen eloszlatjuk, és a tetejére szórjuk a felszeletelt epret.
  4. 175 fokon, légkeveréses sütőben, kb. 35-40 percig sütjük.
  5. Feldaraboljuk a csokoládét, és pár evőkanál vízzel megolvasztjuk.
  6. A kihűlt torta tetejét bevonjuk a csokoládéval, és egy-két óra pihentetés után tálaljuk.
  • sütési hőfok: 175°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 26 cm-es tortaforma cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 819
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gréti.Be.Happy

Mióta szakács: 2013.02.23.
2 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
alkalom: születésnap, buli receptek
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
diéta: tojásmentes
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

epres csokitorta, csokitorta eperrel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

810
cukor 1 bögre
finomliszt 2 bögre
teljes kiőrlésű liszt 1 bögre
1 csipet
sütőpor 3 teáskanál
cukrozatlan kakaópor 2 púpozott ek
napraforgó olaj 2 dl
víz 1.5 dl
vanília kivonat 2 teáskanál
eper 20 dkg
étcsokoládé 15 dkg