Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édes-savanyú csirkemell Goldie konyhájából

Édes-savanyú csirkemell Goldie konyhájából
Édes-savanyú csirkemell Goldie konyhájából
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerűen muszáj volt kipróbálnom. Nem bántam meg. :)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemell filét csíkokra vágjuk, és olajon fehéredésig pirítjuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. Hozzáadjuk a csíkokra vágott sárgarépát és a szintén csíkokra vágott paprikákat. Pár percig együtt pirítjuk.
  3. Ezután hozzáadjuk a darabolt ananászt és a póréhagymát is.
  4. Felöntjük az ananászkonzerv levével, hozzáadjuk a ketchupot, a mézet, a szója- és worcestershire szószt, és a kb. 1 dl vízben elkevert keményítőt.
  5. Összeforraljuk, amíg kicsit besűrűsödik, és már kész is. :) Rizzsel tálaljuk!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 235
elküldve: 3
receptkönyvben: 75
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Goldie

Mióta szakács: 2014.04.11.
5 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
konyha: kínai
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kínai csirke, csirkemell édes savanyú szósszal, édes savanyú hús

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

marisa
marisa Tue, 2014-07-01 18:28

Kedves Goldie! Ez egy nagyon egyszerűen elkészíthető, gyors és finom étel. Köszönöm, hogy megosztottad velünk.

440
csirkemell filé 50 dkg
póréhagyma 1 db
sárgarépa 2 db
piros kaliforniai paprika 1 db
zöldpaprika 1 db
ananászkonzerv 340 g
ketchup 3 ek
méz 3 ek
szójaszósz 2 ek
worcestershire-szósz 2 ek
étkezési keményítő 1 evőkanál
víz 1 dl