Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édes-csípős saláta

Édes-csípős saláta
Édes-csípős saláta
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régen nagyon sok salátát ettünk, és már kezdtük unni a szokásos cézár salit és társait, így anyum megkérte a szakács apukám, hogy találjon ki valami újat, és így rukkolt elő ezzel a megoldással. Na azóta meg csak ezt esszük, de ezt nem tudjuk megunni. :D

hozzávalók / 2 adag

Salátaöntet

Husi

Szólj hozzá!

elkészítés

Salátaöntet

  1. Botmixerrel elkeverjük az olajat, mustárt, sót, borsot, mézet és édesítőt. Ezután a balzsamecetet is, majd folytatjuk a műveletet. Ha már sűrű, lassan hozzáöntünk 0,5 dl vizet.

Husi

  1. A felaprított húst a zsíron lepirítjuk, majd hozzáadjuk az édes chiliszószt meg a szójaszószt is, és tovább pirítjuk még egy kicsit.
  2. A szószt meg a húst ráborítjuk a salátára, összekeverjük, és már falhatjuk is.
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 987
elküldve: 0
receptkönyvben: 227
elkészítve: 9/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Landyland

Mióta szakács: 2014.02.18.
19 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: kínai
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

csirkesaláta, csípős csirkesaláta, édes csípős csirkesaláta

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

430
olívaolaj 25 g
mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
méz 1 teáskanál
édesítőszer 1 csepp
fehérborecet 1 ek
víz 0.5 dl
csirkemell filé 40 dkg
salátakeverék 45 dkg
chiliszósz 2 ek
szójaszósz 1.5 ek
kókuszzsír 10 g