Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hússaláta Glaser konyhájából

Hússaláta Glaser konyhájából
Hússaláta Glaser konyhájából
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sonkásszalámi helyett elkészíthetjük füstölt pulykamellel is. Én most csak megszórtam kevés metélőhagymával, de a tejfölös öntethez keverhetünk kb. ½ csokor, vékony gyűrűkre vágott metélőhagymát.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat fövő vízben kb. 8 perc alatt megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük, hűlni hagyjuk.
  2. A paprikát, szalámit és a kihűlt tojásokat apró kockákra vágjuk.
  3. A tejfölt elkeverjük a joghurttal, majonézzel és a mustárral. Sóval, borssal ízesítjük.
  4. A tojást, paprikát, szalámit elkeverjük a tejfölös öntettel, és legalább 2 órára hűtőbe tesszük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 16 007
elküldve: 3
receptkönyvben: 139
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

majonézes tojásos hússaláta, sonkás saláta, majonézes sonkasaláta tojással

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

201
sonkásszalámi 250 g
tojás 2 db
piros kaliforniai paprika 0.5 közepes db
tejföl 60 g
joghurt 60 g
majonéz 1 ek
mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint