r
Nosalty Logó

Dupla baconös sajttal töltött sertésszűz

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Dupla baconös sajttal töltött sertésszűz
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 19% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 852 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 3405 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 201 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    72.9 g

Zsír

  • Összesen
    60.1 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    277 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2323.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    100 mg
  • Kálcium
    261 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    894 mg
  • Nátrium
    971 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    246.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    255 mg
  • Retinol - A vitamin:
    127 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 852 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    291.6 g

Zsír

  • Összesen
    240.2 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    99 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    1106 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9292.4 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    398 mg
  • Kálcium
    1045 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    350 mg
  • Foszfor
    3574 mg
  • Nátrium
    3884 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    987.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    510 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    217 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    11 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    81 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    1018 mg
  • Retinol - A vitamin:
    507 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 3405 Kcal
  • 19% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.3 g

Zsír

  • Összesen
    14.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    549.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    212 mg
  • Nátrium
    230 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 201 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sertésszüzet lehártyázzuk. Képzeletben 3 részre osztjuk. Vízszintesen elkezdjük átvágni kb. a felső 1/3-ánál, nem vágjuk teljesen át, amikor majdnem átért a kés, lefele fordítjuk és utána vissza 90 fokban, visszafele is majdnem átvágjuk az alsó 1/3-ánál. Amikor kész, szétnyitjuk, és egy szép nagy szelet húst kapunk.
  2. A húst sózzuk, borsozzuk, és kevés zsiradékban elősütjük.
  3. A szeletet lefektetjük, és ráhelyezzük a baconöket és a sajtot, rászórjuk a fűszereket, és felgöngyöljük.
  4. Tepsibe tesszük, és beborítjuk a maradék baconnel. Alufóliával lefedve, kb. 20-25 percig sütjük. Amikor megsült, levesszük a fóliát, és még 5 sütjük.
  5. Rizi-bizivel és friss salátával tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 6487
  • Feltöltés dátuma: 2016. május 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyik nap kipattant az ötlet a fejemből, hogy mit lehetne kihozni ebből a három fő alapanyagból, és a többit a fantáziámra és kreativitásomra bíztam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek