Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukorborsó-saláta

Cukorborsó-saláta
Cukorborsó-saláta
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretjük a friss cukorborsóból készült ételeket.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A borsót sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük.
  2. A hagymát vékony szeletekre vágjuk.
  3. A majonézt összekeverjük a sóval, cukorral, borssal, mustárral, majd hozzákeverjük a tejfölt.
  4. Beletesszük a hagymát és a borsót, jól átforgatjuk, végül hűtőszekrénybe tesszük néhány órára, hogy az ízek összeérjenek.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 132
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Csöpp

Mióta szakács: 2013.02.13.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szezon: tavasz
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

majonézes borsósaláta, zöldborsós saláta, majonézes zöldborsósaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

199
cukorborsó 50 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
majonéz 3 ek
mustár 1 tk
1 csipet
porcukor 1 csipet
bors 0 ízlés szerint
tejföl 2 dl