Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csőben sült zöldségek

Csőben sült zöldségek
Csőben sült zöldségek
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az olajbogyó és a zsálya igazi mediterrán ízt kölcsönöz neki. Nyáron, cukkiniszezonban a legjobb elkészíteni. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tejet tejszínt, húsleves-alaplevet egy teáskanál sóval felfőzzük, beleszórjuk a kukoricadarát, és további 2-3 percig főzzük lassú fokozaton vele.
  2. A sajtot lereszeljük. A zsályát megmossuk, finomra vágjuk, és a sajt felével együtt a tejszínes szószhoz adjuk. Egy hőálló kerámiatálat kivajazunk, és eloszlatjuk benne.
  3. Megmossuk a zöldségeket, és kb. 3 mm-es karikákra szeleteljük őket. A szeleteket váltakozva, szorosan a szószba állítjuk. Ha szükséges, fűszerezzük.
  4. Megszórjuk az olajbogyóval és a maradék reszelt parmezánnal. 30-35 percig sütjük 180 fokon.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 672
elküldve: 0
receptkönyvben: 28
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
140 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csőben sült cukkini

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

748
cukkini 2 közepes db
padlizsán 1 db
paradicsom 3 közepes db
fekete olajbogyó 50 g
parmezán sajt 20 dkg
1 teáskanál
tej 4 dl
főzőtejszín 150 ml
vaj 10 dkg
zsálya 1 csokor
kukoricadara 1 bögre
zöldség alaplé 4 dl