Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkecomb szójaszószos mártásban

Csirkecomb szójaszószos mártásban
Csirkecomb szójaszószos mártásban
140 perc / előkészület: 20 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások (13)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyakran kenegessük a combokat a mártással, ha kezdene nagyon barnulni, akkor alufóliával takarjuk le.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. A szójaszószt a paradicsomlével, mézzel, fokhagymával, gyömbérrel és az összes fűszerrel jól összekeverjük.
  2. A csirkecombokat mossuk, szárazra töröljük, egy jénai tálba rakjuk.
  3. A mártást a combokra öntjük, és bekenjük vele őket. A combok max. félig legyenek a mártásban.
  4. Előmelegített sütőbe toljuk, és 90-120 percig sütjük. Közben a combokat kenegessük a mártással.





  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 21 939
elküldve: 2
receptkönyvben: 351
elkészítve: 12/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: tejmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mézes-paradicsomos-szójaszószos mártásban sütött csirkecombok, fűszeres csirkecombok szójaszószos-balzsamecetes-mézes mártásban, pikáns csirkecombok

Hozzászólások (13)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

szépróza
szépróza / szépróza Sun, 2010-09-12 16:08

nem gondoltam volna, h valaha ezt fogom mondani egy mézes kajára, de ez isteni :-) eredetileg a barátomnak csináltam, nekem más kaja lett volna, de elcsábultam...
bár mindent változtattunk rajta, ugyanis nem volt itthon Tabasco, a Worchesterre hittem, h az, ezért azt raktam bele + jó sok törtborsot. paradicsomlét nem akartam venni, ezért sűrített paradicsom + víz komóbt használtam, amitől nagyon jó sűrű szaftja lett. ja, és az ánizs is kimaradt ;-)
tutira meg fogom csinálni még (talán egyszer az eredetit is)! kínai sült rizzsel nagyon finom.

Bia
Bogi :o) / Bia Fri, 2010-06-25 22:09

Juci!Te ha beindulsz.....Csak azt nem tudom hogy nem látszik meg rajtad ....?

strawberry
Juci (strawberry) / strawberry Fri, 2010-06-25 22:07

Eszembe jutott valami nagyon jó! Ugyanez,grill változatban! A csirkecombokat egy kis sós,zöldséges,hagymás alaplében elöfözöm,majd bepácolom a recepben írt hozzávalókkal és faszenen megsütöm...ááááá,nagyon jó lesz!!!:DDD

Bia
Bogi :o) / Bia Fri, 2010-06-25 21:45

Kedves Maria!Ez olyan gusztusos hogy azonnal mentem a receptekhez,és küldöm a barátnőmnek is e-mailbe.Köszi.Üdv:Bogi

kukuzoe
kukuzoe Fri, 2010-06-25 11:34

Kedves Glaser,

Nagyon szépen köszönöm ez tényleg jó ötlet.
Üdv:
Kukuzoe

kukuzoe
kukuzoe Fri, 2010-06-25 11:21

Kedves Glaser,

Az őrölt ánizs helyett esetleg tudnál mondani másik fűszert?
Köszi
kukuzoe

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Fri, 2010-06-25 11:15

Kedves Glaser,

Istenien néz ki, úgy hogy holnap kipróbálom:-)
köszönöm előre is ezt a receptet

444
csirke alsócomb 5 db
szójaszósz 40 ml
méz 50 g
fokhagyma 3 gerezd
tabasco szósz 0.5 teáskanál
ánizs 0.5 kk
fahéj 1 kk
gyömbér 10 g
paradicsomlé 100 ml
curry por 1 kk
balzsamecet 3 kk
fűszerpaprika 1 kk