Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csicseriborsós-édesburgonyás ragu

Csicseriborsós-édesburgonyás ragu
Csicseriborsós-édesburgonyás ragu
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Néha marad otthon egy-egy elfelejtett konzerv, egy elkallódott édesburgonya, ilyenkor kell vele valamit gyorsan kezdenem, hogy minimálisra csökkentsem a hulladékot és a maradékot. Egy ilyen mentőakció során született meg ez a recept, és finomra sikeredett, azt kell, hogy mondjam. Én főztem hozzá barna rizst, de nem szükséges, egyedül is megállja a helyét egytálételként.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az édesburgonyát meghámozzuk, és kisebb, 1x1 centis kockákra vágjuk, majd mogyoróolajon megpirítjuk azt.
  2. Mikor már kicsit megpuhult a burgonya, fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymával, chilivel és rozmaringgal, kicsit rápirítunk a fűszerekre a burgonyával, majd felöntjük paradicsomkonzervvel és csicseriborsóval.
  3. Addig főzzük, míg a zöldségek meg nem puhulnak. Rizzsel lehet tálalni, de önmagában is megállja a helyét.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 928
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

A'la Bella

Mióta szakács: 2013.03.17.
75 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan megszilárdító
konyha: indiai
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

indiai csicseri tál

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

300
földimogyoró olaj 2 ek
csicseriborsó konzerv 200 g
édesburgonya 1 db
konzerv paradicsom 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint
rozmaring 0 ízlés szerint