Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Citromos-spárgás újkrumpli

Citromos-spárgás újkrumpli
Citromos-spárgás újkrumpli
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Maradt mindkét "főszereplőből" a hétvégi főzésből, ebből született ez a szinte egytálétel.
Az újkrumpli és a citromos spárga találkozása a konyhában.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az újburgonyát szeleteljük, a spárgát megtisztítjuk, kb. felezzük.
  2. Az olívaolaj-vaj keveréken párolni kezdjük, sózzuk, kicsit borsozzuk, ha szeretjük.
  3. A pirulás elején hozzáadjuk a durvára vágott petrezselymet, citromfüvet, kevés mentát, a fél citrom levét és néhány citromgerezdet.
  4. Pirulósra sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 096
elküldve: 3
receptkönyvben: 101
elkészítve: 0/4
Facebookon megjelent: -

szakács

tenger

Mióta szakács: 2011.02.27.
56 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

spárgás-krumplis köret citromosan, mentás újkrumpli spárgával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

162
újkrumpli 80 dkg
fehér spárga 25 dkg
petrezselyem 1 csokor
citromlé 1 fél citromból nyert
citrom 0.5 db
olívaolaj 1 teáskanál
vaj 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
citromfű 0 ízlés szerint
menta 0 ízlés szerint