Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chilis bab tarhonyával

Chilis bab tarhonyával
Chilis bab tarhonyával
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lehet rizzsel vagy spagettivel is készíteni, de mi a tarhonyás változatot szeretjük a legjobban.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát felkockázzuk és olajon megpároljuk, beletesszük a kockákra vagy csíkokra vágott húst, felöntjük kevés vízzel, teszünk rá paprikakrémet és megpároljuk.
  2. A főzés utolsó harmadában beletesszük a paradicsomot, kockákra vágott paprikákat, fűszerezzük.
  3. Végül beleöntjük a babokat, kukoricát és készre főzzük.
  4. Ízlés szerint tehetünk bele még kevés sót vagy mézet (cukrot).
  5. A tarhonyát olajon felforrósítjuk, felöntjük 9 dl vízzel, sózzuk és puhára pároljuk.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 284
elküldve: 0
receptkönyvben: 67
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Helga1

Mióta szakács: 2013.02.15.
150 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tarhonyás chilis bab, sertéshúsos chili, chilis bab

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

990
sertéscomb 50 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
olívaolaj 1 ek
paprikakrém 2 ek
konzerv paradicsom 400 g
vörösbab 400 g
fejtett bab 400 g
csemegekukorica 140 g
zöld kaliforniai paprika 0.5 db
piros kaliforniai paprika 0.5 db
sárga kaliforniai paprika 0.5 db
oregánó 0 ízlés szerint
rozmaring 0 ízlés szerint
borsikafű 0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
méz 1 teáskanál
tarhonya 50 dkg
napraforgó olaj 1 ek
víz 9 dl