Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brownies ahogy Zsuffa készíti

Brownies ahogy Zsuffa készíti
Brownies ahogy Zsuffa készíti
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a Stahl-féle Brownies recept, kivéve a lekvárt, mert azt már csak én adtam hozzá. Rengetegszer csináltam már, mert borzasztó gyorsan készen van, egyszerű, nagyon finom, és sokáig eláll.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Semmiképp ne süssük tovább, még ha kicsit puha is, amikor kivesszük a sütőből!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük. Vajjal kikenünk egy sütőformát.
  2. Az étcsokit kis darabokra törjük, hozzáadjuk lisztet, sütőport, cukrot, kakaóport, és egy kis csipet sót
  3. 1 ek. langyos vízben feloldjuk a neszkávét, majd hozzáütjük a tojásokat, és belecsorgatjuk az olajat, összekeverjük.
  4. Ezt hozzáöntjük a száraz hozzávalókhoz, beletesszük a lekvárt, összekeverjük.
  5. A masszát a formába simítjuk, megszórjuk kisebb darabokra tört dióval, és megsütjük.
  • sütési hőfok: 175°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 20x20 cm
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 586
elküldve: 10
receptkönyvben: 180
elkészítve: 12/19
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsuffa

Mióta szakács: 2011.12.12.
17 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

étcsokis brownie lekvárral, amerikai étcsokis süti, diós brownie

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Zsuffa
Zsuffa / Zsuffa Thu, 2012-05-17 09:48

Nem kell sokáig vesződni a darabolással, megvan kb. fél perc alatt. Nagyobb darabokkal úgyis jobb lesz :) Olvasztani ne olvaszd, mert akkor nem tudsz majd ráharapni a finom csokidarabokra, ha megsült! :) Igen, sokáig eláll, majdnem egy hétig.

kitike
Kitike / kitike Wed, 2012-05-16 20:00

Ha nincs kedvem sokáig apróra darabolgatni a csokit, akkor lehet olvasztani?
Sokáig eláll?! Az ki van zárva :)

655
finomliszt 10 dkg
cukor 10 dkg
étcsokoládé 10 dkg
cukrozatlan kakaópor 2 dkg
sütőpor 0.5 tk
instant kávé 2 teáskanál
tojás 2 db
napraforgó olaj 1 dl
sárgabaracklekvár 2 ek
dió 1 marék
vaj 1 ek
víz 1 ek