r
Nosalty Logó

Brownie cakepop

Picipiros
Brownie cakepop
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Brownie

Díszítés

2086
Kalória
24.9g
Fehérje
274.3g
Szénhidrát
103.1g
Zsír
52.9g
Víz
204.6g
Koleszterin
17.5g
Élelmi rost
205.9g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Brownie

Díszítés

Összesen 2086 kcal
  • 5% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Brownie

Díszítés

Összesen 8345 kcal
  • 5% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Brownie

Díszítés

Összesen 442 kcal
  • 5% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    24.9 g

Zsír

  • Összesen
    103.1 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    205 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2201.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    243 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    315 mg
  • Foszfor
    647 mg
  • Nátrium
    929 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    274.3 g
  • Cukor
    206 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

Víz

  • Összesen
    52.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    484 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    57 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    182 mg
  • Retinol - A vitamin:
    458 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    310 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    303 micro
Összesen 2086 kcal
  • 5% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    99.8 g

Zsír

  • Összesen
    412.6 g
  • Telített zsírsav
    182 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    148 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    58 g
  • Koleszterin
    819 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8807.1 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    164 mg
  • Kálcium
    970 mg
  • Vas
    62 mg
  • Magnézium
    1262 mg
  • Foszfor
    2587 mg
  • Nátrium
    3717 mg
  • Réz
    9 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    1097 g
  • Cukor
    824 mg
  • Élelmi rost
    70 mg

Víz

  • Összesen
    211.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1936 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    227 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    190 micro
  • Kolin:
    729 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1834 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    1238 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1211 micro
Összesen 8345 kcal
  • 5% Fehérje
  • 60% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 12% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    21.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    466.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    137 mg
  • Nátrium
    197 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    58.1 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    11.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    103 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    97 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    66 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 442 kcal

Elkészítés

Brownie

  1. Az olvasztott margarint a cukorral fél percig kézi (nem robot) habverővel kevergetjük, majd egyenként elkeverve hozzáadjuk a tojásokat és a vaníliaaromát. Egy percig kevergetjük.
  2. Folytonos keverés mellett hozzáöntjük az olvasztott tejcsokit és simára keverjük. Spatulával hozzáadjuk a lisztet, kakaóport és a sót, majd ha csomómentesre kevertük, hozzáforgatjuk az apróra tördelt étcsokit is.
  3. A szilikonformákat nagyon vékonyan kiolajozzuk, majd beleöntjük a brownies masszát és beleszúrjuk a pálcikákat.
  4. Előmelegített sütőben 170°C-on 15-20 percig sütjük, ezután sütőrácson 30 percig hagyjuk a formában hűlni.

Díszítés

  1. A kihűlt sütiket szilikon formájukban 30 percre fagyasztóba tesszük, majd olvasztott csokoládéba mártjuk, rácsra helyezzük, meghintjük szórócukorral és hagyjuk a csokit rádermedni.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 25 p
  • Sütés ideje: 20 p
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses

Nosalty stories

További receptek

Legszaftosabb brownie

Íme egy brownie-recept, amit pont olyan, mint amilyennek lennie kell: masszív, kiadós, ragacsos, és nagyon csokis. Bárki használhatja alapnak! Az is, aki először készíti, és az is, aki ...

Gerzsenyi Flóra

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek