adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
376
Kalória
15g
Fehérje
57.6g
Szénhidrát
9.8g
Zsír
145.3g
Víz
60g
Koleszterin
6.8g
Élelmi rost
7g
Cukor
- 7% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
376
kcal
- 7% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 4% Zsír
Összesen
1126
kcal
- 7% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
50.3g brokkoli10 kcal
-
5.5g tojás7 kcal
-
10.9g zsemle30 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g köménymag0 kcal
-
0.9g fokhagyma1 kcal
-
9.1g vöröshagyma3 kcal
-
0.8g napraforgó olaj7 kcal
-
10.1g tej6 kcal
-
2.4g zabpehely9 kcal
-
10.1g zsemlemorzsa40 kcal
Összesen
113
kcal
- 7% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 15 g
Zsír
-
Összesen 9.8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 60 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1081.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 31 mg
-
Kálcium 235 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 65 mg
-
Foszfor 236 mg
-
Nátrium 508 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrát
-
Összesen 57.6 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 7 mg
Víz
-
Összesen 145.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 57 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 94 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 107 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 137 micro
-
Kolin: 84 mg
-
Retinol - A vitamin: 26 micro
-
α-karotin 25 micro
-
β-karotin 367 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1547 micro
Összesen
376
kcal
- 7% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 44.9 g
Zsír
-
Összesen 29.5 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 180 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3245.8 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 92 mg
-
Kálcium 704 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 195 mg
-
Foszfor 709 mg
-
Nátrium 1523 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrát
-
Összesen 172.8 g
-
Cukor 21 mg
-
Élelmi rost 21 mg
Víz
-
Összesen 436 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 172 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 281 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 321 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 410 micro
-
Kolin: 251 mg
-
Retinol - A vitamin: 77 micro
-
α-karotin 76 micro
-
β-karotin 1102 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4641 micro
Összesen
1126
kcal
- 7% Fehérje
- 25% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 64% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 4.5 g
Zsír
-
Összesen 3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 18 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 326.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 71 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 71 mg
-
Nátrium 153 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 17.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
Víz
-
Összesen 43.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 17 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 28 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 32 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 41 micro
-
Kolin: 25 mg
-
Retinol - A vitamin: 8 micro
-
α-karotin 8 micro
-
β-karotin 111 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 467 micro
Összesen
113
kcal
Elkészítés
- A hagymát kevés olajon pici sóval megfonnyasztjuk.
- A brokkolit sós vízben megfőzzük. A szikkadt zsemlét és a zabpelyhet meglocsoljuk a langyos tejjel.
- Amikor kihűl a hagyma, a hozzávalókat összedolgozzuk, pihentetjük.
- Szükség szerint adhatunk hozzá még prézlit, ha túl lágy lenne a massza, sózzuk, fűszerezzük. Fasírozottat formálunk belőle, prézlibe forgatjuk, és olajban kisütjük.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 30 p
- Sütés ideje: 15 p
Valójában kirántva szerettem volna, de mivel elvette más a figyelmemet, így túlfőtt. Lett belőle fasírozott.