Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkini fasírt 3. - vargányagombával és sonkával

Cukkini fasírt 3. - vargányagombával és sonkával
Cukkini fasírt 3. - vargányagombával és sonkával
25 perc / előkészület: 20 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már untuk a rántott cukkinit, ezért valami újdonságot kerestem. Találtam egy hasonló receptet, de nem nyerte el a tetszésemet, ezért megalkottam a sajátomat.

hozzávalók / 4 adag

A fasírthoz

A sütéshez

ajánlat

Krumplipürével vagy rizzsel tálaljuk. Akár főzelék mellé feltétként is kínálhatjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cukkinit megtisztítjuk, és nagylyukú reszelőn lereszeljük, meghintjük ételízesítővel, és állni hagyjuk.
  2. A zsemléket beáztatjuk, és kicsavarjuk. A hagymát 2 ek olajon üvegesre pároljuk, a gombát és a sonkát összevágjuk, a sajtot durvára reszeljük, és ezeket a zsemlékhez adjuk.
  3. A cukkinit jól kifacsarjuk, és a masszához tesszük. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Hozzáadjuk a tojást, jól összedolgozzuk. Ha túl lágy a massza, akkor zsemlemorzsát adunk hozzá.
  4. Lapos pogácsákat készítünk belőle (ebből a mennyiségből 12 darab lesz).
  5. Bő olajban pirosra sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 046
elküldve: 1
receptkönyvben: 190
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Erika

Mióta szakács: 2010.02.28.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sonkás-vargányás cukkinifasírt

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

596
cukkini 50 dkg
vöröshagyma 1 kis fej
napraforgó olaj 2 ek
zsemle 2 db
sajt 5 dkg
sonka 4 dkg
vargánya gomba 2 dkg
ételízesítő 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tojás 1 db
zsemlemorzsa 1 ek
napraforgó olaj 2 dl