Nosalty Logó

Aszalt sárgabarackos vagdalt szalonnában batátaval

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Aszalt sárgabarackos vagdalt szalonnában batátaval
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Vagdalt

Töltelék

Továbbá

Összesen 738 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Vagdalt

Töltelék

Továbbá

Összesen 3692 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Vagdalt

Töltelék

Továbbá

Összesen 171 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.9 g

Zsír

  • Összesen
    33.7 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    200 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1617.4 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    79 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    646 mg
  • Nátrium
    618 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.8 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    254.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    682 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    213 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    7517 micro
  • β-crypt
    60 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    224 micro
Összesen 738 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    284.3 g

Zsír

  • Összesen
    168.5 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    84 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    999 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8086.8 g
  • Cink
    36 mg
  • Szelén
    393 mg
  • Kálcium
    803 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    501 mg
  • Foszfor
    3229 mg
  • Nátrium
    3091 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    258.9 g
  • Cukor
    123 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1270.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3412 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    27 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    187 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    81 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    209 micro
  • Kolin:
    1067 mg
  • Retinol - A vitamin:
    266 micro
  • α-karotin
    80 micro
  • β-karotin
    37587 micro
  • β-crypt
    298 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1121 micro
Összesen 3692 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    7.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    373.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    143 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    158 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    1737 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 171 Kcal

Hozzávalók

Vagdalt

Töltelék

Továbbá

Elkészítés

Vagdalt

  1. A húsokat az aszalt szilvával, a fokhagymával és a kenyér belével kétszer ledaráljuk, majd tálba rakjuk.
  2. Hozzárakjuk a tojást, fűszerpaprikát, kurkumát, sót, borsot, majd jól eldolgozzuk.

Töltelék

  1. Alufóliára rárakjuk a szalonna szeleteket, majd erre a húskeveréket eligazítjuk, megszórjuk a reszelt sajttal, majd a szélénél 2 sorba aszalt sárgabarackot rakunk, és fölcsavarjuk. Jól becsomagoljuk alufóliába.
  2. Tepsibe tesszük, öntünk köré kevés vizet, majd 180 fokon 90 percet sütjük.
  3. Kicsomagoljuk a fóliát, és még 30 percre visszarakjuk.

Továbbá

  1. A batátát megpucoljuk, karikára vágjuk olajjal kikent jénaiba rakjuk, pici vizet öntünk rá, és 180 fokon kb 30 percet sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 631
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 19.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Angie-30 355 recept

Anyukám születésnapjára készítettük.

Hozzászólások

Hozzávalók

Vagdalt

Töltelék

Továbbá

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.