Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-hagymás tarja

Almás-hagymás tarja
Almás-hagymás tarja
70 perc / előkészület: 10 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy jó kis tarjás ételre vágytam. Az interneten találtam a receptet. Nagy sikere lett, nagyon finom! Ajánlom másoknak is!

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Krumplipürével tálaltam a hússzeleteket.
Húsleveslé helyett használhatunk sört vagy fehérbort is.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hússzeletekről leszedjük a zsíros részt, sózzuk, borsozzuk. Teflon serpenyőbe öntsük bele az olajat.
  2. Fektessük bele a hússzeleteket, és mindkét oldalát süssük, míg aranybarna kéreg nem képződik. 2 szép nagy szelet fér bele, részletekben süssük meg! Ezután szedjük a húsokat papírtörővel ellátott tányérra.
  3. A serpenyőben olvasszuk fel a vajat, és pirítsuk meg benne a hagymakarikákat, tegyük bele a szeletekre vágott almát. Öntsük fel húslével, majd tegyük bele vissza a húst, és pároljuk puhára.
  4. A hússzeleteket, pakoljuk meg az almás-hagymás raguval. Jó étvágyat hozzá!
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 17
össznézettség: 14 974
elküldve: 2
receptkönyvben: 72
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

VnéEdit

Mióta szakács: 2013.04.03.
293 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

almás mangalica tarja, sertéstarja almával és hagymával, almás-hagymás sült tarja

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

821
mangalica tarja 1 kg
bors 0 ízlés szerint
2 teáskanál
olívaolaj 1 ek
vaj 2 ek
fehér hagyma 1 közepes db
alma 3 közepes db
csirke alaplé 2 dl