Csirke alaplé

Csirke alaplé

Leírás

A csirke alaplé mint minden más alaplé, nem közvetlen fogyasztásra készül, hanem más étel alapanyagául szolgál. A csirke alaplé tulajdonképpen egy ízesített húsleves, amelyet mártások és más ételek elkészítéséhez használnak fel. A csirke minden aprólékának felhasználásával készülhet, zöldségek és fűszerek hozzáadásával. A csirke alaplé is lehet fehér vagy barna, attól függően hogy a csirkét megpirítják-e főzés előtt. Ha a csirke pirítás nélkül kerül a főzővízbe, akkor fehér alaplé készül.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben pár napig, vagy mélyhűtőben lefagyasztva.

100g Csirke alaplé

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

csirke alaplé?

Top ásványi anyagok

Nátrium

320 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

320 mg

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

Miből főzzek? – Ez a filléres főzelékek és gyümölcsös sütik...

Mindannyian szeretnénk egy fokkal tudatosabban táplálkozni, nem? Ennek kulcsa pedig elsősorban az alapanyagokban rejlik, amiket a konyhában használunk. A Nosalty csapatával ebben szeretnénk most mindenkinek segítséget nyújtani azáltal, hogy minden hónapban bemutatjuk az éppen aktuálisan termő/beszerezhető zöldségeket és gyümölcsöket, és a belőlük készíthető jobbnál jobb ételeket.

Nosalty

További cikkek