Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egyben sült nyakkaraj

Egyben sült nyakkaraj
Egyben sült nyakkaraj
95 perc / előkészület: 5 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az így készült hús nagyon finom, puha, omlós és szaftos lesz. Én a Mediterrán tört burgonyával tálaltam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük, majd jó bőven a fűszerekkel befűszerezzük.
  2. Egy fedeles tűzálló tálat a vajjal kikenünk, a húst belehelyezzük, kevés vizet öntünk alá, majd lefedjük és 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk.
  3. Kb. 90 percig sütjük, közben a hús alatt keletkezett szósszal locsolgassuk a húst.
  4. Tálaláskor a húst szeletekre vágjuk, és a szósszal meglocsoljuk.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 21
össznézettség: 26 759
elküldve: 5
receptkönyvben: 208
elkészítve: 13/16
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

egyben sült sertéstarja, nyakkaraj egybesütve, sült sertéstarja

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Éva néni
Éva néni Sat, 2016-02-20 10:33

nyakkaraj???!!!! vagy nyaka, vagy tarja! mellesleg bocs a 3,5 éves késésért, de én most láttam. egyébként a recepttel nincs bajom.

478
sertéstarja 1 kg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint
provence-i fűszerkeverék 0 ízlés szerint
vaj 1 tk