r
Nosalty Logó

Egyben sült nyakkaraj

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Egyben sült nyakkaraj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 18% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 478 kcal
  • 18% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1910 kcal
  • 18% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 190 kcal
  • 18% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.6 g

Zsír

  • Összesen
    32.3 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    159 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    794.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    475 mg
  • Nátrium
    153 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    173.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    75 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    184 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 478 kcal
  • 18% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    174.3 g

Zsír

  • Összesen
    129.3 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    635 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3179.5 g
  • Cink
    31 mg
  • Szelén
    262 mg
  • Kálcium
    162 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    200 mg
  • Foszfor
    1902 mg
  • Nátrium
    611 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    692.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    300 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    734 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1910 kcal
  • 18% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.3 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    315.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    189 mg
  • Nátrium
    61 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 190 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük, majd jó bőven a fűszerekkel befűszerezzük.
  2. Egy fedeles tűzálló tálat a vajjal kikenünk, a húst belehelyezzük, kevés vizet öntünk alá, majd lefedjük és 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk.
  3. Kb. 90 percig sütjük, közben a hús alatt keletkezett szósszal locsolgassuk a húst.
  4. Tálaláskor a húst szeletekre vágjuk, és a szósszal meglocsoljuk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 153
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 22
  • Össznézettség: 32803
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az így készült hús nagyon finom, puha, omlós és szaftos lesz. Én a Mediterrán tört burgonyával tálaltam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?