gasztrocikkek

Pest, Pécs, Füred – 5 cukrászda, ahova bármikor beülnénk krémest...

A krémes olyan, mintha a sütemények között valaki egyházat alapított volna. Vallásos áhítattal rajongják a hívei, és nincs olyan, hogy ne állnának készen egy szeletre belőle. Sajnos a krémest is könnyű elrontani, ha nem friss, ha nem roppan a tészta, ha elalibizik a krémet, az óriási csalódást tud okozni. Mi most öt cukrászdát ajánlunk, akikre kezdő és haladó krémesrajongók egyaránt rábízhatják magukat.

Kormos Lili

Kihagyhatatlan lépés, amitől egyszerre lesz ropogós külsejű, de belül szaftos...

Ahogy közelednek az ünnepek, sorra vesszük elő a jól bevált recepteket. A mákos guba épp az a műfaj, ami lehet igazán ünnepi, de egy szürke hétköznapot is fel tud dobni, hiszen gyorsan elkészül, olcsó, és semmi bonyolult nincs az elkészítésében. Mai Napi Tippünk olyan trükköt mutat, amivel megőrizheted szaftos belsejét, mégis kellemesen ropogós széleket kapsz végeredményül!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek