Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Gyermekkorom emlékeiben él, amikor édesanyám fáradságos munkával húsdarálon ledarált különféle zöldségeket és sóval elkeverve kisebb  üvegekbe ezt kiporciózta. Ez volt akkoriban a mi ételízesítőnk . Később fekete importból érkezett az igazi ,eredeti szárított Vegeta az akkori Jugoszláviából. Azóta sok víz lefojt a Dunán és különbféle márkájú ételízesítőket lehet ma megvásárolni. Manapság azt tapasztalom,hogy  egyre több bennük a sótartalom, mint kellene. Létezik egy olyan zöldségkeverék ami teljesen sómentes, de mégis kiemeli az étel valódi ízét. Reformboltokban keressük elsősorban, de már láttam hipermarketek polcain a biotermékek között.
Összetevők: sárgarépa, pasztinák, fehérrépa, zeller, póréhagyma, petrezselyem és vöröshagyma.
Felhasználhatjuk levesekhez ízesítéséhez és a rizs fűszerezésére.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Jól záródó edényben.

Szárított natúr zöldségkeverék alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!