Szárított natúr zöldségkeverék

Leírás

Gyermekkorom emlékeiben él, amikor édesanyám fáradságos munkával húsdarálon ledarált különféle zöldségeket és sóval elkeverve kisebb üvegekbe ezt kiporciózta. Ez volt akkoriban a mi ételízesítőnk . Később fekete importból érkezett az igazi ,eredeti szárított Vegeta az akkori Jugoszláviából. Azóta sok víz lefojt a Dunán és különbféle márkájú ételízesítőket lehet ma megvásárolni. Manapság azt tapasztalom,hogy egyre több bennük a sótartalom, mint kellene. Létezik egy olyan zöldségkeverék ami teljesen sómentes, de mégis kiemeli az étel valódi ízét. Reformboltokban keressük elsősorban, de már láttam hipermarketek polcain a biotermékek között. Összetevők: sárgarépa, pasztinák, fehérrépa, zeller, póréhagyma, petrezselyem és vöröshagyma. Felhasználhatjuk levesekhez ízesítéséhez és a rizs fűszerezésére.

Szárított natúr zöldségkeverék
0
Kalória
-
Fehérje
-
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Szárított natúr zöldségkeverék

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm szárított natúr zöldségkeverék?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

53 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Nem sima víz, nem bolti gyümölcslé: ez a legjobb hidratáló...

Nyáron különösen oda kell figyelni a megfelelő hidratálásra, ami nem mindig könnyű, hiszen a vízre könnyen rá lehet unni, ha literszámra kell inni. Mi most egy olyan alternatívát mutatunk az idősebb korosztály számára, amely felfrissít, és segít, hogy hidratáltak maradjunk!

Top Receptek

Kovászos uborka egyszerűen

Túlmisztifikált receptek helyett a 96 éves Dédimama receptje. Tanyán született, ott nőtt föl, sok hasznos  praktikát hozott magával. Sokszor készítettük már, de legfinomabb akkor ...

Egyszerű tökfőzelék

Van, aki tejjel, van, aki csontlével, megint mások kovászos uborka levével készítik - mi így szeretjük, egy kis fűszerpaprikával és sok sok kaporral.