Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült oldalas 7. - fűszerpácban

Sült oldalas 7. - fűszerpácban
Sült oldalas 7. - fűszerpácban
90 perc / előkészület: 30 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Melegen is, hidegen is nagyon finom. Magyaros fűszerrel is meg lehet szórni, de én jobban szeretem a magam készített fűszereket. A párom már alig várta, hogy ehesse.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Sörrel próbáljátok ki, úgy még finomabb!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst összedaraboljuk, megmossuk, és szárazra törlöljük, besózzok.
  2. A szemesborsot, a köményt mozsárban összetörjük, a többi fűszerhez tesszük. A hagymákat belereszeljük (sajt reszelőn), öntünk rá annyi olajat, hogy jó kenhető legyen.
  3. Ezzel kenjük be a húsokat, és állni hagyjuk a hűtőben egy éjszakát, de legalább egy órát.
  4. Egy tepsibe zsírt teszünk 2-3 kanállal, belerakjuk a húsokat, és pici vizet vagy sört öntünk alá.
  5. Lefedjük alufóliával, és a sütőben előbb 160-170 fokon addig sütjük, míg a csontvégek kezdenek jól kilátszódni.
  6. Ekkor levesszük a fóliát, és 220 fokon pirosra sütjük mindkét oldalt.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 13 372
elküldve: 3
receptkönyvben: 168
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Hoprik ferencné

Mióta szakács: 2011.03.31.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sörben sült oldalas, tárkonyos-szerecsendiós oldalas

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

860
sertésoldalas 1.5 kg
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 5 gerezd
0 ízlés szerint
fekete bors 0.5 ek
fűszerpaprika 0.5 ek
köménymag 0.5 ek
szárított natúr zöldségkeverék 1 dkg
szerecsendió 0 ízlés szerint
tárkony 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
víz 1 dl
mangalica zsír 3 ek