Sertésfül

Sertésfül

Leírás

A sertésfül egyike az ún. belsőségeknek. Számos különböző étel készítésénél felhasználhatjuk a konyhában, egyike a disznósajt klasszikus alapanyagainak. A leggyakrabban kocsonya, pörkölt, illetve különböző káposztás ételek ízesítésére használják, azonban ínyencek ehetik pirítva, illetve sütve is, paprikásan, fűszeresen.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!