Ostyalap

Leírás

Könnyű, vékony „sejtes” mintázatú cukrászati készítmény, alakja a használt sütőforma függvényében változó. Az ostyatészta lisztből, vajból cukorral, tojással és vízzel vagy tejjel készül, gyakran ízesítik. A tésztát nem sütőben, hanem előmelegített ostyasütőben sütik. Az étkezés történetében voltaképpen a különféle ostyák voltak a goffri ősei.

Ostyalap
377
Kalória
12g
Fehérje
75g
Szénhidrát
2g
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Ostyalap

fehérjetartalom

12 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

75 g

víztartalom

0 g

gramm ostyalap?

Top ásványi anyagok

Nátrium

10 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

12 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

10 mg

szénhidrát

vitaminok

89 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...