ostyalap

ostyalap

Leírás

Könnyű, vékony „sejtes” mintázatú cukrászati készítmény, alakja a használt sütőforma függvényében változó. Az ostyatészta lisztből, vajból cukorral, tojással és vízzel vagy tejjel készül, gyakran ízesítik. A tésztát nem sütőben, hanem előmelegített ostyasütőben sütik. Az étkezés történetében voltaképpen a különféle ostyák voltak a goffri ősei.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen, az eredeti csomagolásban sokáig eláll.

87 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egészséges ételek, amelyek nagy mennyiségben ártalmasak lehetnek

Attól, hogy valami egészséges, még nem biztos, hogy nagy mennyiségben is az – ez nagy igazság, és érdemes rá figyelni, ha nem szeretnénk hízni, vagy emésztési problémákkal küzdeni. Az alábbi ételek például, annak ellenére, hogy nagyon jót tesznek a szervezetnek, az ellenkező hatást váltják ki nagyobb mennyiségben.