Laktózmentes túró

Laktózmentes túró

Leírás

A laktózmentes tejtermékek törvényileg szabályozott tejcukortartalma 100 grammra vetítve nem haladhatja meg a 0,1 grammos mennyiséget. A laktózmentes túrót laktózmentes tejből állítják elő ugyanolyan eljárással, mint a hagyományos túrót. A tejtermékek az emberi szervezet számára igen fontos tápanyagokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, ezért a laktóz intoleranciában szenvedők számára jó megoldás lehet a tejcukor mentes termékek fogyasztása, illetve azok használata a főzés során.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Laktózmentes túró

fehérjetartalom

11 g

zsírtartalom

2 g

szénhidráttartalom

3 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

laktózmentes túró?

Top ásványi anyagok

Nátrium

40 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

11 g

Zsír

telített zsírsav

2 g

ásványi anyagok

Nátrium

40 mg

szénhidrát

cukor

3 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

Egy főzelék nem akkor rossz, ha liszt van benne, hanem...

Novemberben nyílik Szatmári Feri főzelékbárja, a Hippeace. A hosszabb ideje dédelgetett álom részben közösségi finanszírozással válik valóra: úgy néz ki, hogy a budapestiek osztják Feri több évtizedes szenvedélyét a tartalmas, korszerű zöldségalapú ételek iránt. Ferivel főzelékes ősélményekről, figyelmes vendéglátásról, céklakolbászról és arról beszélgettünk, mettől meddig főzelék a főzelék.

Balázs Barbara

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

31 étel, amit idén decemberben mindenképp tegyél az (ünnepi) asztalra

Ismét eltelt egy év, eszméletlen, de így van: nem voltunk restek most sem, összeszedtük nektek a legszebb, legünnepibb, legdecemberibb receptjeinket adventre, karácsonyra, szilveszterre és újvére, hogy ne maradjatok inspiráció nélkül. A klasszikus, házias, családi fogások mellett előkerülhet egy-egy újító ötlet is. Segítünk!