Laktózmentes túró

Laktózmentes túró

Leírás

A laktózmentes tejtermékek törvényileg szabályozott tejcukortartalma 100 grammra vetítve nem haladhatja meg a 0,1 grammos mennyiséget. A laktózmentes túrót laktózmentes tejből állítják elő ugyanolyan eljárással, mint a hagyományos túrót. A tejtermékek az emberi szervezet számára igen fontos tápanyagokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, ezért a laktóz intoleranciában szenvedők számára jó megoldás lehet a tejcukor mentes termékek fogyasztása, illetve azok használata a főzés során.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Címlapról ajánljuk

Nagyon nem mindegy, mit csinálsz az üres coca-colás palackoddal

A műanyaghulladék globális probléma – és megoldani is csak akkor tudjuk, ha mindannyian összefogunk, nagyvállalatoktól a fogyasztókig. A Coca-Cola folyamatosan dolgozik a megoldáson is: vállalásai között szerepel, hogy az egész világon csökkenti a gyártásban felhasznált új műanyag mennyiségét, és tíz éven belül minden PET palackja felerészben már újrahasznosított műanyagból lesz.

Nosalty

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!