Finomítatlan nádcukor

Finomítatlan nádcukor

Leírás

A finomítatlan nádcukrot, mint ahogy a neve is mutatja, cukornádból állítják elő. A cukornád learatását követő feldolgozás első fázisa eredményezi a finomítatlan nádcukrot, mely megőrzi a növényi nedv értékes tápanyagait és tartalmaz szénhidrátokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. Szemben a fehércukorral, megemésztése kevésbé veszi igénybe az emberi szervezetet. A nádcukor ára magasabb a fehér cukorénál.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, sötét, hűvös helyen.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!