Finomítatlan nádcukor

A finomítatlan nádcukrot, mint ahogy a neve is mutatja, cukornádból állítják elő. A cukornád learatását követő feldolgozás első fázisa eredményezi a finomítatlan nádcukrot, mely megőrzi a növényi nedv értékes tápanyagait és tartalmaz szénhidrátokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. Szemben a fehércukorral, megemésztése kevésbé veszi igénybe az emberi szervezetet. A nádcukor ára magasabb a fehér cukorénál.
Bármikor.
Száraz, sötét, hűvös helyen.
Aranyló vaníliasodóval, ismerős, felhőpuha tésztával csábít ez a nagy kedvenc. Hoztunk több receptet is, ha klasszikusra vágysz, ha újításra, megleled a számításaidat.
NosaltyAz első fogás igazi magyaros, kiadós, csodás betyárleves sertéshússal, a második könnyed cukkinis tésztasaláta lesz, a desszert pedig amerikai csokis keksz.
NosaltyTudjuk, hogy a csirkemell tuti befutó egy diétában, de a comb ugyanúgy jó lehet, ha odafigyelsz arra, hogyan készíted el. Jöhet egy szaftosabb diétás fogás, amiben körülbelül 600 kalória van adagonként?
NosaltyLevelet kaptak a hazai szállodai és éttermi dolgozók, melyből kiderül, a vendéglátóhelyek nyitása még tavaszig biztosan várat magára.
Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!
Aki most nagyon egészségtudatos hozzávalóra gondol, az lapozzon tovább...a többiek viszont figyeljenek, mert isteni lesz!