Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tej- és gluténmentes kakaós-mákos muffin

Tej- és gluténmentes kakaós-mákos muffin
Tej- és gluténmentes kakaós-mákos muffin
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt egy kis maradék darált mákom és  kukoricalisztem, ezért úgy döntöttem, hogy muffint készítek belőlük. Egy csésze kávéhoz vagy teához kiváló reggeli, esetleg uzsonna.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra (alul-felül sütés). Amíg a sütő melegszik, elkészítjük a masszánkat.
  2. Az összes alapanyagot (tetszőleges sorrendben) egy nagy keverőtálban egyneműsítjük egy habaró segítségével.
  3. Ezután muffinpapírokba töltjük a masszánkat (kb. háromnegyed magasságig).
  4. Végül a felmelegedett sütőbe tesszük 25 percre (ebből az adagból 30 db muffin készült).
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 8 993
elküldve: 3
receptkönyvben: 61
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Tej- és gluténmentes konyha

Mióta szakács: 2016.03.08.
68 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, uzsonna
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: muffin
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

kukoricalisztes muffin, kakaós muffin mákkal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

545
kukoricaliszt 50 dkg
finomítatlan nádcukor 10 dkg
mák 10 dkg
olívaolaj 1.5 dl
tojás 4 db
gluténmentes sütőpor 2 csomag
mandulatej 4 dl
cukrozatlan kakaópor 4 ek