egyéb zöldségkészítmény

Tofu

A tofu a távol-keleti konyhák kedvelt alapanyaga, eredetileg Kínából származik. A tofu szójababból nyert, külsejében a friss, puha sajtra emlékeztető készítmény, más néven szójababsajt vagy szójatúró</strong>.

Ajvár

Az ajvár a Balkánon, különösen Szerbiában népszerű zöldségkrém. Alapvetően sült kápiapaprikából készül, de sokan padlizsánt, paradicsomot, hagymát, fokhagymát is adnak hozzá. Ahány ház, annyi ajvárrecept. Többnyire húsok, főként <a href="https://www.nosalty.hu/recept/csevapcsicsa">csevapcsicsa</a> mellé kínálják.

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...