Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)

leírás

Tengeri vörösmoszatokból (Gelidium-ból és Gracilaria-ból) nyert zselésítő/ kocsonyásító anyag. Más néven japán zselatin (a japán konyha már a XV. század óta használja). Nagy előnye, hogy vegetáriánusok is használhatják, az állati eredetű zselatinnal szemben. Porított vagy pehely formájában kapható, porként talán egyszerűbben kezelhető. Melegen oldódik és szobahőmérsékleten zselésít.
6 dl forró folyadékhoz 2 evőkanálnyi agaragar hozzáadásával nyerhetünk finom kocsonyát.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Gyári csomagolásban, szobahőmérsékleten.

Agar agar alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!