13 nagyon zöld étel, amiről biztosan a nyár jut majd eszedbe

A nyár egy olyan évszak, ami ha ugyan nem a legszínesebb (ezt a díjat mindig az ősz fogja elvinni), mégis talán a legvidámabb. A zöldellő növények, folyamatos napsütés és frissítő zivatarok legalábbis erről tanúskodnak. Ezt ünnepelhetjük a lenti zöld ételekkel, amikkel az asztal és mi magunk is boldogabbak leszünk.

  1. 1.

    Zöldborsós-zabpelyhes lepény

  2. 2.

    Zöld leves sajtgombóccal

  3. 3.

    Gyors és nagyon zöld quinoasaláta

  4. 4.

    Zöldborsós palacsinta mentás-joghurtos mártogatóval

  5. 5.

    Vegán zöldségpesztós pasta

  6. 6.

    Zöldborsókrémleves gombachips-szel

  7. 7.

    Zöldbab-pite

  8. 8.

    Zöld vegán shakshuka

  9. 9.

    Spenótos palacsinta tükörtojással

  10. 10.

    Spenótos rakott krumpli

  11. 11.

    Spenótcurry csirkével

  12. 12.

    Cukkinivajas spagetti

  13. 13.

    Zöldborsópestós fusilli

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek