nyár

5 indok, amiért neked is ki kell próbálnod a SUP-ot

Ugyan a SUP (Stand Up Paddle), vagyis az „állva evezés” nem az utóbbi időben ütötte fel a fejét, de népszerűsége töretlen, és aki egyszer már kipróbálta, az egészen biztosan visszatért a deszkára. A vízi sportok világába új színt hozott, és remek program akár gyerekekkel is. Most megmutatjuk, miért kell neked is kipróbálnod a SUP-ot, ha eddig nem tetted.

Balogh Lilla

8 kutyás strand, amelyet imádni fogtok a négylábúval

Manapság sokan kelnek útra kiskedvencükkel egy-egy hosszabb útra, és a nyaralást is kutyapanzió nélkül oldják meg. Fontos, hogy a nagy hőségben figyeljünk arra, hogy házőrzőnk se kapjon hőgutát, erre pedig kevesebb jobb megoldás van, mint hogy együtt mártózzunk meg a hazai vizek egyikében.

Balogh Lilla

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kreatív karácsonyi sütemények

Kreatív karácsonyi sütemények jönnek, látnak és győznek... remélhetőleg minden házi szakács szívébe belopják majd magukat. Bíbelődjünk és alkossunk, süljön az idei ünnep során a bejglin kívül más is.

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!