Top 17 trükkös magyaros édesség

Mi magyarok ugyan szeretjük a makaront, de semmi pénzért nem adnánk oda érte a nagyi máglyarakását vagy mákos gubáját. Így jó ez, most mutatunk pár trükkös receptet hozzájuk.

A jó kis magyaros sütiket mindenki kedveli. Megvannak a családi és a cukrászdai kedvenceink. Az egyiket a nagyi készíti a legfinomabban, a másikat a Nuci néni. Ezek a bizonyos kihagyhatatlan édességek, ha elénk kerülnek, nincs apelláta, be kell tolni őket. Most mutatunk párat, amelyek nem a megszokott módon, hanem egy kis csavarral készültek.

Izgi magyaros sütik Nektek!

  1. 1.

    Máglyarakás cupcake

  2. 2.

    Grízes krémes

  3. 3.

    Zabos túrógombóc

  4. 4.

    Szaftos mákos guba

  5. 5.

    Villám krémes Vicikótól

  6. 6.

    Hamis somlói 2. - a legolcsóbb

  7. 7.

    Meggyes-mákos rétes réteslapból

  8. 8.

    Sütés nélküli kókuszkocka

  9. 9.

    Mézes krémes Katicától

  10. 10.

    Poharas Túró Rudi

  11. 11.

    Gesztenyepüré-torta

  12. 12.

    Aranygaluska muffin

  13. 13.

    Kókusztejes tejberizs

  14. 14.

    Rákóczi túrós újragondolva

  15. 15.

    Gőzön főtt bukta

  16. 16.

    Karamellás-tejszínhabos fánk

  17. 17.

    Csokis madártej másképp

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!