Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ő itt Ilonka néni, a 84 éves magyar YouTube-sztár, aki a sütésben is nagy ász

A 84 éves Ilonka néni Magyarország leghíresebb időskorú YouTube-sztárja, aki legutóbbi videójában végre konyhai tudományát is bemutatta a zömében tinikből álló rajongóinak.

Mielőtt azonban belevágunk Ilonka néni sütéséről forgatott házi videójának lejátszásába, lássuk röviden kivel van dolgunk. 

Az idős hölgy korábbi YouTube-bejelentkezéseiből az már kiderült, hogy 1932-ben született, 150 centiméter magas, budapesti lakos, visszahúzódó természetű, nem szeret ismerkedni és inkább kerüli a társaságot. Szereti a somlói galuskát, a meggylevest és kicsit beszél németül is. Szereti a kávét, de nem issza meg. Egy ideje már nem számolja a születésnapját, csak azt tudja, hogy 1932-ben született. Pókerezni nem tud, videói viszont vírusként terjednek Magyarországon.

Szerinte a hosszú élet titka, hogy szeressük egymást.

Ilonka néni egyébként akkora sztár az interneten, hogy tavaly decemberben ő volt a legtöbb új rajongót gyűjtő ember a magyar YouTube-on. Itt elérhető csatornáján közel 9000 új feliratkozót gyűjtött egyetlen hét alatt, ezzel megelőzte a tinik körében nagyon népszerű vloggereket.

“Az unokám találta ki, hogy youtyuzzak, de szeretem csinálni. Örülök a hirtelen hírnévnek”.

Ilonka néni YouTube-karrierjéről keveset lehet tudni, de az biztos, hogy kisebb stábbal dolgozik, akik állítólag az unokái.  A hirtelen jött népszerűség után a kedves néni már saját Facebook-oldallal és Instagram-fiókkal is rendelkezik.

Ilonka néni pedig tényleg übercuki, itt is van mindjárt az a videója, amelyikben a meglepetés-ízű cukorkákat próbálgatja.

Legutóbbi videós blogbejegyzésében pedig végre azt is megmutatta, hogy sütni is szeret.

Pillanatok alatt összedobott egy csokis-diós sütit is, ami szerinte „ronda, de nagyon finom”, és ugyan a sütőben egy ponton #FELROBBANT, de tejszínhabbal a tetején így is isteni lett. A receptet megtaláljátok a videó végén.

Aki tud és szeretne, az tervezzen egy logót Ilonka néni csatornájának, az elkészült képeket küldjétek el az ilonka.neni32@gmail.com e-mail-címre!

A legfontosabb üzenet pedig nem hiányzik egy videója végéről sem:

„Lájkoljatok és iratkozzatok fel!”

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!