Ő itt Ilonka néni, a 84 éves magyar YouTube-sztár, aki a sütésben is nagy ász

A 84 éves Ilonka néni Magyarország leghíresebb időskorú YouTube-sztárja, aki legutóbbi videójában végre konyhai tudományát is bemutatta a zömében tinikből álló rajongóinak.

Mielőtt azonban belevágunk Ilonka néni sütéséről forgatott házi videójának lejátszásába, lássuk röviden kivel van dolgunk.

Az idős hölgy korábbi YouTube-bejelentkezéseiből az már kiderült, hogy 1932-ben született, 150 centiméter magas, budapesti lakos, visszahúzódó természetű, nem szeret ismerkedni és inkább kerüli a társaságot. Szereti a somlói galuskát, a meggylevest és kicsit beszél németül is. Szereti a kávét, de nem issza meg. Egy ideje már nem számolja a születésnapját, csak azt tudja, hogy 1932-ben született. Pókerezni nem tud, videói viszont vírusként terjednek Magyarországon.

Szerinte a hosszú élet titka, hogy szeressük egymást.

Ilonka néni egyébként akkora sztár az interneten, hogy tavaly decemberben ő volt a legtöbb új rajongót gyűjtő ember a magyar YouTube-on. Itt elérhető csatornáján közel 9000 új feliratkozót gyűjtött egyetlen hét alatt, ezzel megelőzte a tinik körében nagyon népszerű vloggereket.

“Az unokám találta ki, hogy youtyuzzak, de szeretem csinálni. Örülök a hirtelen hírnévnek”.

Ilonka néni YouTube-karrierjéről keveset lehet tudni, de az biztos, hogy kisebb stábbal dolgozik, akik állítólag az unokái. A hirtelen jött népszerűség után a kedves néni már saját Facebook-oldallal és Instagram-fiókkal is rendelkezik.

Ilonka néni pedig tényleg übercuki, itt is van mindjárt az a videója, amelyikben a meglepetés-ízű cukorkákat próbálgatja.

Legutóbbi videós blogbejegyzésében pedig végre azt is megmutatta, hogy sütni is szeret.

Pillanatok alatt összedobott egy csokis-diós sütit is, ami szerinte "ronda, de nagyon finom", és ugyan a sütőben egy ponton #FELROBBANT, de tejszínhabbal a tetején így is isteni lett. A receptet megtaláljátok a videó végén.

Aki tud és szeretne, az tervezzen egy logót Ilonka néni csatornájának, az elkészült képeket küldjétek el az ilonka.neni32@gmail.com e-mail-címre!

A legfontosabb üzenet pedig nem hiányzik egy videója végéről sem:

"Lájkoljatok és iratkozzatok fel!"

Ezeket olvastad már?

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Rizses ételinspirációk a legjobbtól – A Ben’s Original™ az otthonfőzés...

Ugyan a világ elsőszámú rizsmárkája, az Uncle Ben’s 2022 januárjától a jól ismert színekben, de „Ben bácsi” arcképe nélkül, megújult, BEN’S ORIGINAL™ márkanéven lesz megtalálhatók a boltok polcain, továbbra is elkötelezett marad a világ legjobb rizsének előállítása mellett. Mi több, ételinspirációival és magyarországi aktivitásaival „mindenkinek helyet kínálnak az asztalnál”.

Szponzorált tartalom

További cikkek

Az egekbe szökik egy alapzöldségünk ára

Sajnos nem áll meg az élelmiszerek árának emelkedése: egyre több termék lassan a nehezen megfizethető kategóriába kerül. Ez történt most a szinte mindennaposan fogyasztott zöldséggel, a krumplival is.