19 egészséges húsmentes fogás, ami a szivárvány minden színében pompázik

A természetben mindenütt megtalálható a sokszínűség: szerves része életünknek, körülvesz és meghatároz bennünket. Minél több színt hozunk be az étrendünkbe, a szervezetünk is annál boldogabb lesz. Ezt vallja Sharon Palmer, híres dietetikus és könyvszerző is, aki munkásságával a sokszínű növényi alapanyagok fogyasztását népszerűsíti. Üzenete ihlette ezt az összeállításunkat, fogadjátok sok szeretettel a Nosalty legszínesebb ételeit!

  1. 1.

    Mediterrán zöldséges quinoasaláta

  2. 2.

    Pikáns sütőtökös hummusz

  3. 3.

    Pikáns céklás humusz

  4. 4.

    Zöldborsós avokádókrém

  5. 5.

    Cékla carpaccio

  6. 6.

    Savanyított zöldparadicsom

  7. 7.

    Málnás görögdinnyesorbet mentával

  8. 8.

    Jamaicai kukoricaleves

  9. 9.

    Szuperfriss vegán zöldségsaláta nem csak húsvétra

  10. 10.

    Pico de gallo villámgyorsan

  11. 11.

    Imádnivaló zöld smoothie

  12. 12.

    Gyors maradékmentő savanyúság

  13. 13.

    Kiadós lencsés szendvics tojással és káposztával

  14. 14.

    Friss rukkolasaláta kecskesajttal

  15. 15.

    Édesburgonyás-lencsés gombasaláta

  16. 16.

    Palak tofu

  17. 17.

    Színes saláta kesumajonézzel

  18. 18.

    Lila zöldségkrémleves

  19. 19.

    Vegán matchás banánfagyi étcsokival

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek