19 egészséges húsmentes fogás, ami a szivárvány minden színében pompázik

A természetben mindenütt megtalálható a sokszínűség: szerves része életünknek, körülvesz és meghatároz bennünket. Minél több színt hozunk be az étrendünkbe, a szervezetünk is annál boldogabb lesz. Ezt vallja Sharon Palmer, híres dietetikus és könyvszerző is, aki munkásságával a sokszínű növényi alapanyagok fogyasztását népszerűsíti. Üzenete ihlette ezt az összeállításunkat, fogadjátok sok szeretettel a Nosalty legszínesebb ételeit!

  1. 1.

    Mediterrán zöldséges quinoasaláta

  2. 2.

    Pikáns sütőtökös hummusz

  3. 3.

    Pikáns céklás humusz

  4. 4.

    Zöldborsós avokádókrém

  5. 5.

    Cékla carpaccio

  6. 6.

    Savanyított zöldparadicsom

  7. 7.

    Málnás görögdinnyesorbet mentával

  8. 8.

    Jamaicai kukoricaleves

  9. 9.

    Szuperfriss vegán zöldségsaláta, nem csak húsvétra

  10. 10.

    Pico de gallo villámgyorsan

  11. 11.

    Imádnivaló zöld smoothie

  12. 12.

    Gyors maradékmentő savanyúság

  13. 13.

    Kiadós lencsés szendvics tojással és káposztával

  14. 14.

    Friss rukkolasaláta kecskesajttal

  15. 15.

    Édesburgonyás-lencsés gombasaláta

  16. 16.

    Palak tofu

  17. 17.

    Színes saláta kesumajonézzel

  18. 18.

    Lila zöldségkrémleves

  19. 19.

    Vegán matchás banánfagyi étcsokival

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez az 5 dolog kell a legfinomabb bundás kenyérhez

Készüljön reggelire vagy vacsorára, esetleg hétvégi dekadenciával ebédre, a bundás kenyérnek van néhány kritikus követelménye, amit nem érdemes elhibázni. Elő a tojással és a serpenyővel, süssük meg álmaink kenyerét!