húsmentes világnap

A könyv, ami kíméletlenül rámutat a húsevés igazságaira

Idén is belevágunk a Húsbavágó nevű kampányba, melynek keretein belül egy egész héten át háttérbe szorítjuk a húsos recepteket az oldalon, alternatívaként pedig húspótló alapanyagokat és receptúrákat ajánlunk, mindemellett pedig programajánlatokkal is segítünk, hogy még sikeresebb legyen ez a hét gasztroközösségünknek.

Nosalty

Nem ijesztegni akarunk, de több nyomós okunk is van, hogy...

Június 13-a a húsmentesség világnapja. Ezen a napon Magyarország legnépszerűbb online recept- és gasztromagazinjánál, a Nosaltynál idén is figyelemfelkeltő kapmpányba kezdünk: a Húsbavágó! nevű kezdeményezés keretein belül egy egész héten át háttérbe szorítjuk a húsos recepteket az oldalon, alternatívaként pedig húspótló alapanyagokat és receptúrákat ajánlunk gasztroközösségünknek.

Hering András

Lemondtunk egy hétre a húsról, zöldborsós finomsággal haraptunk bele a...

A múlt héten egy formabontó kampányba vágtunk, hiszen egy hétre háttérbe szorítottuk a húsos fogásokat az oldalunkról, ennek kapcsán pedig rendkívül izgalmas témákkal foglalkoztunk: kiderítettük, mi történik a testünkkel, ha lemondunk a húsról, megmutattuk, milyen alapanyagokkal pótold a fehérjét, ha nem fogyasztasz húst, és jó néhány zöldségalapanyaggal is megismerkedtünk.

Nosalty

Ezek a legjobb puffadásűző ételek

Talán nincs olyan ember, aki ne küzdött volna még puffadással életében, sőt, akadnak bőven olyanok is, akiknek rengeteg ételre reagál rosszul a szervezetük. Az alábbi kajákkal azonban épp az ellenkezőjét érheted el, és enyhíthetsz a problémákon, ha zavar a kellemetlen gázosodás.

Stuth-Nagy Niki

Címlapról ajánljuk

További cikkek